Hospůdka roku 2009

V pelhřimovském regionu se v soutěži „Hospůdka roku 2009“ umístil na prvním místě Restaurant & Café Gurmania ve Starém Pelhřimově. Anketu vyhlásil Pelhřimovský deník a o výsledku rozhodovaly hlasy čtenářů.

Restaurace a hotel, chcete-li motel, stojí na okraji Starého Pelhřimova na táborské silnici. V roce 2007 došlo k rozsáhlé rekonstrukci restaurace, která se oblékla do nového hávu a změnila i jídelníček. Letos pak může majitel restaurantu Jaroslav Vašíček užívat přívlastek Hospůdka roku 2009.


 


Restaurace vsadila na kartu, která v okolí dosud chyběla. Nový jídelní lístek obsahuje spoustu světových specialit, vybrat si můžete ze steakové karty anebo ze speciálního čínského menu, které zde připravuje Zhang Wen Jie. Do nabídky se restaurace chystá zařadit i bizonní maso.


Majitel se za své kuchařské mistry vůbec nestydí a jmenovitě je uvádí na svých internetových stránkách. Každý typ kuchyně má zde totiž svého vlastního kuchaře, od letošního dubna se tak například na španělskou a italskou kuchyni specializuje další samostatný odborník. Záležitost v restauracích našeho regionu dost neobvyklá. Přitom ceny pokrmů nejsou nijak nadstandardní, ale naopak srovnatelné s ostatními podniky. Nezbývá než restauraci navštívit a ochutnat nabízené pokrmy. Nakonec majitel zařízení si klade nemalé cíle a s určitou nadsázkou mluví i o chuti bojovat o michelinskou hvězdičku.


Oficiální stránky restaurace: www.gurmania-hotel.cz 


 
Foto: převzato ze stránek Restaurant & Café Gurmania

Čtěte dále:   Zlíňaci testují – Hotel Farma - restaurace

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

To by se poldovi stát nemělo 7.

Út Čvn 2 , 2009
Další příběhy Jardy Jordána – Břéťa Kaštil si ví rady 1/2 Čtěte dále:   Zlíňaci testují - Hotel Kotyza - restaurace

You May Like

Témata