Z deníku Policie

Vloupání do školky. Vloupání do kiosku. Vandal v Humpolci. Nebezpečný štěrk. Srna vběhla do jízdní dráhy.

Humpolec – Ze středy na čtvrtek se vloupal neznámý pachatel do objektu mateřské školky v Humpolci. Pachatel postupoval přes kancelář školní jídelny, kde vypáčil příruční trezorek, ve kterém však nic nebylo. Školní jídelnu a sklad prohledal, ale nic neodcizil. Po vniknutí do ředitelny pachatel z trezoru odcizil finanční hotovost. Ve sborovně vypáčil příruční trezor, ze kterého odcizil klíče. Poškozením zařízení a odcizením finanční hotovosti a věcí vznikla škoda ve výši téměř 17.000 korun.

Plačkov – Neznámý pachatel se vloupal ve čtvrtek v nočních hodinách do kiosku, který je v blízkosti fotbalového hřiště v Plačkově na Humpolecku.Po rozbití okna pachatel vnikl do vnitřních prostor, které prohledal a z prodejního pultu odcizil několik desítek krabiček různých značek cigaret, sedm desítek čokolád zn. Margot a Fidorka, sušenky, oříšky a 3 kg klobás. Z kasy neopomenul vzít i finanční hotovost ve výši 2.500 korun. Celková škoda byla vyčíslena na více než 12.000 korun. Humpolečtí policisté zahájili úkony trestního řízení ze spáchání přečinu krádeže.

Humpolec – Dvě osobní vozidla zaparkovaná ve Školní ulici v Humpolci poškodil v sobotu 11.6 v nočních hodinách neznámý vandal. U vozidla Audi A4 poškodil čelní sklo. Na vozidle Nissan Sunny poškodil přední kapotu. Celková škoda vzniklá poškozením obou vozů byla vyčíslena na 12.500 korun. Policisté v Humpolci zahájili úkony trestního řízení ze spáchání přečinu poškození cizí věci.
 
Petrovice – V sobotu po poledni vyjížděli policisté ze Skupiny dopravních nehod k nehodě na Humpolecku. Řidička (35) motocyklu Triumph RS Sprinter jela ve směru od obce Petrovice na Želiv. Před levotočivou zatáčkou nepřizpůsobila rychlost jízdy. Na jemném štěrku dostala s motocyklem smyk a následně motocykl padl na zem. Řidička s motorkou havarovala do silničního příkopu. Řidička byla při nehodě zraněna a byla transportována leteckou službou do Nemocnice v Pelhřimově. Orientační dechová zkouška byla negativní. Způsobená škoda byla vyčíslena na 80.000 korun.  
 
Přáslavice – K dopravní nehodě, která si vyžádala lehké zranění řidičky,
došlo v úterý krátce po 13,00 hodině. Řidička vozidla Opel Astra jela po silnici III. třídy ve směru od Pacova na Přáslavice. Náhle jí vběhla zprava do jízdní dráhy srna. Řidička se jí chtěla vyhnout, najela na nezpevněnou krajnici a s vozidlem sjela do silničního příkopu, kde narazila do stromu. Při nehodě řidička utrpěla lehké zranění a byla převezena na ošetření do pelhřimovské nemocnice. Způsobená škoda byla vyčíslena na 20.000 korun.
 
ABCnehoda.jpg
 
 

 

Čtěte dále:   Neviděli jste ji? Policie hledá třináctiletou dívku z Humpolce

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Podvodníci okradli seniory již o jeden a půl milionu korun

Po Čvn 20 , 2011
Policisté Krajského ředitelství policie kraje Vysočina se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při objasňování trestných činů páchaných na seniorech. Rovněž bychom na tuto ohroženou skupinu chtěli působit také preventivně. Policisté by chtěli seniory vyzvat k větší obezřetnosti a všímavosti ve vztahu k cizím lidem nebo k osobám, u […]

You May Like

Témata