27. září 2013: DEN S KRAJEM VYSOČINA

Kraj Vysočina s partnery zvou veřejnost bez rozdílu věku na velkou zábavní show, která je naplánována na 27. září 2013 od 13:00 hodin na Masarykově náměstí v Jihlavě.

Pro dříve narozené bude od 13:00 hodin zpívat duo Josef Zíma a Yvetta Simonová. V 15:00 hodin Kraj Vysočina představí nového maskota Zimní olympiády dětí a mládeže, v 16:00 hodin potěší svým hravým programem nejmladší děti Michal Nesvadba z Kouzelné školky a odpoledne plné zábavy uzavře v 18:00 hodin koncertem Petr Bende a Pavel Helan.

 

 
 

Celé odpoledne bude na Masarykově náměstí v Jihlavě připraven i bohatý doprovodný program. Kromě nabídky služeb Senior Pasů a Rodinných Pasů Kraje Vysočina budou k vidění ukázky zemědělské techniky a klubu Czech Spitfire, soutěžit bude možné v dojení mléka nebo například v třídění odpadu a znalostech bezpečnosti silničního provozu s BESIPEM. Prezentovat se budou výrobci potravin z regionu. „Velký ohlas očekáváme na vyhlášené závody Králičího hopu. Část náměstí se změní v plnohodnotnou překážkovou dráhu, aby veřejnost mohla sledovat mistrovské výkony čtyřnohých ušáků a fandit,“ uvedla Eva Neuwirthová z tiskového oddělení Krajského úřadu Kraje Vysočina, který celou akci pro veřejnost pořádá.

 

Samostatná část programu, kterým bude celé odpoledne provázet Milan Řezníček, bude věnována představení aktivit Her 6. Zimní olympiády dětí a mládeže, kterou bude v lednu příštího roku hostit Kraj Vysočina. „Představíme podobu oficiálního maskota, kterou zná zatím pouze autor návrhu a realizační tým, tzn. cca osm osob,“ uvedl za organizátory olympiády Zbyněk Čech. Spuštění informační kampaně zimní olympiády se už během dopoledne odrazí i na programu, který připravují na 10:15 hodin České dráhy. Ty na hlavním vlakovém nádraží v Jihlavě představí regionální vlaky s originálními regionálními olympijskými polepy.

 

Více informací na www.kr-vysocina.cz

Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Slavnosti obsadí Počátky, v Humpolci je jarmark

 http://www.kr-vysocina.cz/27-zari-2013-den-s-krajem-vysocina/d-4053546/p1=1013

 

 

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Vzpomínkový večer

Po Zář 23 , 2013
OSPRKTV vás zve na vzpomínkový večer věnovaný Františku Brzoňovi. Čtěte dále:   Zveme vás na jaro do Jihlavy

You May Like

Témata