Bez řidičáku, zato s alkoholem

Dopravní nehoda, která se udála v Humpolci ve čtvrtek 19.3. kolem osmé hodiny večerní, se naštěstí obešla jen s lehkým zraněním. Vzhledem k okolnostem ale mohla skončit skutečně tragicky – řidička, která nehodu způsobila, byla nejen opilá, ale navíc ani nikdy nevlastnila řidičský průkaz.

Osmatřicetiletá řidička vozidla Škoda Felicia jela ulicí Na Kasárnách od marketu Billa směrem k ulici Pražská. Na přímém úseku nezvládla řízení vozidla, se kterým vjela do protisměru, kde čelně narazila do stojícího automobilu VW Multivan.


Policisté následně zjistili, že žena je pod vlivem alkoholu, přístrojem Dräger bylo zjištěno v jejím dechu 2,35 g/kg alkoholu. Při lustraci policisté navíc zjistili, že žena nikdy nebyla držitelkou řidičského oprávnění na jakékoliv vozidlo. Řidička vozidla a její spolujezdec (42) byli jednorázově ošetřeni v pelhřimovské nemocnici. Hmotná škoda byla vyčíslena na 100 tisíc korun.


 


(Zdroj: www.policie.cz )


 

Čtěte dále:   Policie hledá třináctiletou dívku z Humpolce, nevrátila se do zařízení pro mládež v Senožatech

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Rekonstrukce rybníku Hadina - fotodokumentace

Út Bře 24 , 2009
Naši čtenáři nám zaslali několik fotografií z počáteční fáze výstavby vodní nádrže Hadina. Čtěte dále:   Policisté pátrají po třináctileté dívce z Humpolecka, může být i na Brodsku

You May Like

Témata