Čarodějnice v Humpolci a okolí

2

Na Horním náměstí se ve čtvrtek 30.dubna uskuteční již VI.slet čarodějnic. Program pro děti proběhne od 17 do 18 hodin.

Obecní úřad a místní spolky v Jiřicích uspořádají ve čtvrtek 30. dubna tradiční  „pálení čarodějnic“ s doprovodným programem pro děti. Zahájení je plánováno v 18. hodin lampionovým průvodem od základní školy na sportovní hřiště, kde budou připraveny zábavné hry a soutěže, opékání špekáčků a po setmění zapálení ohně a ohňostroj. O dobrou náladu se postará country skupiny Jezevci z Pacova. 


Sbor dobrovolných hasičů  v Hněvkovicích se rozhodl inovovat a po mnoha letech, kdy se tradiční pálení čarodějnic konalo na prostranství před víceúčelovou budovou, přesunul letos tuto akci na hřiště U RYBNÍKA RAFANDA /MALÉ HŘIŠTĚ/. Lampionový průvod, který se roku 2007 dočkal své obnovené premiéry, se uskuteční i letos. Jeho start bude před objektem bývalé školy ve 20 hodin. Občerstvení je pořadateli zajištěno.

Čtěte dále:   Humpolec opět nejlepším byznysovým městem Vysočiny

myska

2 thoughts on “Čarodějnice v Humpolci a okolí

  1. Jenom pro doplnění:

    Na Horním náměstí v Humpolci bude pro děti připraveno plno zábavy a her. Čarodějnice se později přesunou průvodem na závodiště Zlaté podkovy, kde vyvrcholí soutěž o nejlepší dětskou a dospělou čarodějnici. K tanci i poslechu zahrají kapely Vysočinka a Skaláci. Po setmění bude slavnostně zapálen kouzelný čarodějnický oheň, na závěr se mohou účastníci těšit na ohňostroj.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Co nového objevili archeologové na hradě Orlíku?

Po Dub 27 , 2009
V pátek 1.května proběhne na hradě Orlíku přednáška archeologa Bohumíla Dragouna, který zde prováděl většinu archeologických průzkumů od počátku 90.let . Přednáška bude spojená s fundovanou prohlídkou hradu. Čtěte dále:   Reakce na nové vedení a starostu města Humpolec

You May Like

Témata