Z deníku policie

Policisté na Humpolecku zaznamenali krádeže barevných kovů.

Vodojem v Jihlavské ulici měl ještě donedávna střechu pokrytou měděným plechem. Během posledního únorového víkendu odcizil neznámý pachatel ze střechy 12 metrů čtverečních měděného plechu. Způsobená škoda dosáhla 30 tisíc korun.


V době od 14:45 hod. dne 2. března do 08:30 hod. dne 3. března vnikl dosud neznámý pachatel do vnitřních prostor oploceného objektu sběrných surovin v Humpolci. Zde odcizil z volně položené plechové bedny 195 kg litiny a 50 kg železného materiálu. Celkem tak způsobil škodu ve výši nejméně 710,- korun.


V blíže nezjištěném čase od 9. února do 3. března vnikl v obci Krasoňov neznámý pachatel do částečně oploceného objektu Zemědělského družstva Želiv. Z objektu seníku odcizil cca 80 m sdružené kabeláže v hodnotě 40 tisíc korun a dále poškodil měřící tyče teploty a vlhkosti, čímž způsobil škodu ve výši nejméně 5 tisíc korun. Jednáním pachatele tak vznikla škoda v celkové výši 45 tisíc korun.


 


Ze čtvrtka na pátek minulého týdne došlo k odcizení vozidla Škoda Octavia rz 3J5 3315 z parkoviště za objektem Finančního úřadu v Humpolci. Způsobená škoda byla vyčíslena na 250.000 korun.


O následujícím víkendu se pak neznámý pachatel vloupal do osobního vozidla Peugeot. Vůz byl zaparkovaný na zahradě pod dřevěným přístřeškem v Lužické ulici. Pachatel odcizil autorádio a při vloupání do vozidla poškodil centrální uzamykání. Svým jednáním pachatel způsobil škodu ve výši nejméně 6.500 korun.


V pondělí 1. března půl hodiny před půlnocí se stala nehoda na silnici I/34 ve směru Pelhřimov – Humpolec. Za odbočkou na obec Dehtáře v levotočivé zatáčce nepřizpůsobil řidič vozidla VW Passat rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla, stavebně technickému stavu vozovky. S vozidlem dostal smyk, který nezvládl a havaroval vpravo ve směru jízdy. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidiče. Hmotná škoda byla vyčíslena na 90 tisíc korun.

Čtěte dále:   Sladké mámení. Muž chtěl v Humpolci ukrást dvě desítky čokolád

 





(Zdroj: www.policie.cz )

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Poslední záchvěv běžkování na Humpolecku?

Po Bře 8 , 2010
Také jste si jako já mysleli, že již běžkařská sezóna na Humpolecku skončila a je čas uložit lyže do sklepa? Tak to jste udělali chybu. V pátek se k nám vrátila paní zima, nadělalila nám v pátek a v sobotu trochu čerstvého prašanu, a tak se dalo o víkendu (a […]

You May Like

Témata