Dvě nehody ráno zablokovaly dopravu mezi Humpolcem a Pelhřimovem

Rušné ráno zažili hasiči na Pelhřimovsku, když museli zasahovat u dvou dopravních nehod mezi Humpolcem a Pelhřimovem, které ochromily dopravu mezi těmito dvěma městy. Při nehodách došlo k zranění třech osob.

V 07:32 hod narazil osobní automobil do stromu u obce Onšovice smerem z Humpolce na Pelhřimov. Při nehodě byla jedna osoba zraněna. Zdravotníci ji převezli k ošetření do nemocnice. Zasahující jednotka profesionálních hasičů ze stanice Pelhřimov zajistila havarovaný vůz proti požáru a úniku provozních kapalin.

Z této nehody byla jednotka povolána k další dopravní nehodě, vzdálené jen několik metrů od první nehody, která se odehrála také u Onšovic (v 08:47 hod), tentokráte ve směru z pelhřimova do Humpolce. Při střetu nákladního a osobního automobilu byly dvě osoby zraněny. Nákladní autombil následně sjel mimo vozovku, kde se převrátil. Jednalo se o řidiče nákladního automobilu a řidičku osobního vozidla. Na jejich vyproštění z havarovaných vozidel musela být použita speciální technika.

Čtěte dále:   COOP otevřel svou první automatizovanou prodejnu v Humpolci

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Na katolickém gymnáziu studuje jedna z nejhezčích dívek České republiky

St Bře 17 , 2010
Studentka třetího ročníku Katolického gymnázia Třebíč Jitka Válková je jednou z dvanácti finalistek české miss. Pochází z Náramče na Třebíčsku a mezi soutěžícími je nejmladší. V šestnáctileté historii katolického gymnázia je to poprvé, kdy se jeho studentka účastní tak prestižní soutěže krásy. Čtěte dále:   Výpadek

You May Like

Témata