Testování ECDL

Střední škola informatiky a cestovního ruchu SČMSD Humpolec, s.r.o., pořádá v rámci kampaně „Týdny vzdělávání dospělých“ cvičné testy ECDL zdarma.

Cílem těchto cvičných testů je přiblížit uchazečům podobu testů ECDL a zároveň pomoci uchazečům získat představu o úrovni jejich znalostí a dovedností práce s počítačem.


V rámci „Týdnů vzdělávání dospělých“ nabízí naše testovací středisko cvičná testování pro uchazeče z řad široké veřejnosti – ECDL Core moduly M2, M3, M4, M7.


Moduly, které naše testovací středisko běžně testuje:


Modul 1: Základní pojmy informačních technologií


Modul 2: Práce s počítačem a správa souborů


Modul 3: Textové editory


Modul 4: Tabulkové procesory


Modul 5: Databáze/ systémy pro úschovu dat


Modul 6: Prezentace


Modul 7: Služby informačních sítí


Co znamená certifikát ECDL?


ECDL – European Computer Driving Licence (ECDL) je mezinárodně rozšířený a uznávaný certifikační koncept počítačové (digitální) gramotnosti, počítačových znalostí a dovedností.


Proč právě ECDL?


Projekt ECDL vznikl jako reakce na problémy spojené s prudkým rozvojem informačních technologií a tím vyvolanou potřebou stanovit objektivní minimum znalostí, které umožňují pracovníkům velkých státních a komerčních institucí tyto technologie využívat. Sjednocený způsob testování a mezinárodně platných certifikátů pro uživatele výpočetní techniky ECDL, řízený z Irska, se rychle stal panevropským standardem ve všech rozvinutých zemích.


Kvalifikace ECDL umožňuje zaměstnancům, studentům i ostatním občanům tímto certifikátem formálně doložit, že mají základní počítačové znalosti a dovednosti potřebné k efektivnímu používání osobních počítačů.


Termíny testování:


19.11.2012


26.11.2012


Testování probíhá ve stanovených termínech vždy od 14:30 hodin na učebně číslo 15.


V případě Vašeho zájmu o cvičné testování kontaktujte naše testovací středisko.


Kontaktní osoba: Mgr. Rudolf Dvořák, dvorak.rudolf@stredniskola.com, +420 777201400


 


 

Čtěte dále:   Umělá inteligence - o Humpolci

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

POZVÁNKA NA FARMÁŘSKÝ TRH - PÁTEK 16. LISTOPADU

Út Lis 13 , 2012
Tento pátek Vás letos naposledy zveme na humpolecké Horní náměstí na farmářské trhy. Přijedou z Netína s kuřaty i králíky, budou hovězí líčka i vepřová kolena a uzenina z Terešova. Sýry ovčí i kravské, dále lákavý rybí sortiment z Líšna. Možná budou tentokrát grilovat doopravdy. Pan Lekavý přiveze víno, paní […]

You May Like

Témata