Blíží se termín plesu Rodinných pasů Kraje Vysočina

Po velkém zájmu, který v loňském roce provázel premiérový ročník plesu Rodinných pasů Kraje Vysočina, organizátoři oznamují, že se společenská akce po roce zopakuje.

Uskuteční se v sobotu 23. března 2013 v prostorách jihlavského hotelu Gustav Mahler.


Zatímco v minulém roce se ples konal společně s dětským karnevalem, letos tomu bude jinak. Karnevalová dětská odpoledne jsou plánována už na únor, a to v každém z okresů našeho kraje. Samotný ples bude jedním velkým mezigeneračním setkáním a začne v obvyklém čase ve 20 hodin. Slevu na vstupném budou moci uplatnit nejen držitelé Rodinných pasů, ale také Senior pasů. O zábavu se postará hudební skupina Karel Gott Revival band, do programu byla zařazena i úspěšná kouzelnická show.

Bližší informace se zájemci dozví nejen z internetových stánek Kraje Vysočina (www.kr-vysocina.cz), případně z facebookového profilu Rodinných pasů Kraje Vysočina, ale také z rozhlasového vysílání. Akce se koná ve spolupráci s Hitrádiem Vysočina.

zdroj: www.kr-vysocina.cz

Čtěte dále:   Čistá Vysočina

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Trestné činy páchají také cizinci

So Úno 2 , 2013
KRAJ VYSOČINA: Prioritou cizinecké policie je potírání nelegální migrace Čtěte dále:   Tipy na Den dětí. V Humpolci se svezou super auty, u Máje bude pestrý program

You May Like

Témata