Bowling turnaj

V nově otevřeném Bowling baru v Máchově ulici se bude tuto neděli (6.května) konat bowlingový turnaj. Začátek je již v 11:00 hodin.

Pravidla a hrací systém turnaje:




1. Startovné na turnaj činí 150 Kč na osobu.


 


2. Prezentace na turnaj bude možná v průběhu týdne do neděle 6.5.2007 do 11 hod. Je možné se přihlásit i přímo při prezentaci – last minute.


 


3. Začátek turnaje je v  11:00 hod ( věk neomezen).


 


4. Každý hráč odehraje celkem 3 hry. Do hodnocení za daný turnaj se hráči započítá součet 2 nejlepších her ze 3 odehraných. Vyšší součet ze 2 odehraných nejlepších her znamená lepší umístění. Při rovnosti rozhoduje nejvyšší nához. Pořadí hráčů na 11. a dalších místech je dáno dosaženými výsledky po základních 3 hrách. Hráči, kteří se umístili po základních 3 hrách na 1. až 10. místě postupuji do semifinále turnaje, které se hraje vždy na 2. hry. Do finále postupují 4 hráči s nejlepšími dosaženými výsledky ze semifinálových a kvalifikačních bojů. Ve finále začínají všichni hráči s nulovým počtem bodů, hraje se také na 2 hry. Vítězem je hráč s nejvyšším počtem bodů.


 


5. Občerstvení v průběhu dne zajištěno v Bowling Baru


 


6. Ceny pro vítěze:


 


  1.místo    2 kartony sektu + 1 hod. bowlingu zdarma


  2.místo    bedna piva


  3. místo –  5 l láhev vína


 

Čtěte dále:   Zlíňaci testují – Hotel Farma - restaurace

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Humpolec si užívá pozici fotbalového lídra

Pá Kvě 4 , 2007
Vložené kolo krajského přeboru se neslo ve znamení úspěchů týmů z Pelhřimovska. Žirovnice konečně vybojovala první jarní body, Pelhřimov remizoval se silným Havlíčkovým Brodem a Humpolec? Po devatenácti kolech je na samé špici, kam ho katapultovala výhra v domácím prostředí nad Polnou. Čtěte dále:   Rohlík! A další československé pečivo. […]

You May Like

Témata